Menu icon
Esprit Courbevoie - Logo

Prestige Inspiratie

Een inspirerend

project

Gedreven door jarenlange ervaring en aangewakkerd door innovatieve energie, zijn we trots om een nieuwe editie van unieke appartementen te presenteren.

Ontdek onze Prestige-inspiratie collectie, vormgegeven als een kunstwerk waar architectuur naadloos samensmelt met welzijn, en residentiële luxe herdefinieert in het hart van Louvain-la-Neuve. Elk appartement wordt een unieke oase die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en een exclusieve en eigentijdse levensstijl biedt, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.

«DETAILS ZIJN NIET ZOMAAR DETAILS, ZE MAKEN HET ONTWERP» — CHARLES EAMES

Echte

Luxe

10min

Dat is de tijd die je nodig hebt om naar het theater te stappen. Gelegen nabij het stadscentrum met lokale winkels en een snelle toegang tot Brussel, vestigt Esprit Courbevoie zich als de ideale plek voor een prestigieus, harmonieus en rustig leven.

2ha

Deze appartementen, ware parels van het project, genieten van een onbelemmerd uitzicht, een park dat zich uitstrekt over 2 hectare en zonnige terrassen.

+++

De combinatie van royale binnenruimtes en slimme indelingen creëert een sfeer waar comfort en elegantie harmonieus samenkomen, en biedt een ongeëvenaarde woonervaring.

Uitzonderlijke

appartementen

Met een keuze uit 2 tot 4 slaapkamers harmoniseren deze leefruimtes elegantie, functionaliteit en comfort. De appartementen, met een ruwe oppervlakte variërend van ±92m² tot ±200m², onderscheiden zich door royale terrassen die de natuur uitnodigen om samen te smelten met de binnenruimte, waardoor een natuurlijke uitbreiding van de leefruimte ontstaat. Uitstekende helderheid, slimme indeling van kamers en zorgvuldig overwogen oriëntatie zijn de hoogtepunten van deze residenties. Elk appartement wordt gebaad in natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

«DE KUNST VAN HET LEVEN BESTAAT UIT RUIMTE MAKEN VOOR DROMEN IN ONS DAGELIJKS LEVEN» — Gaston Bachelard

Bijzonderlijke materialen en afwerkingen

De selectie van materialen weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Tijdloze lijnen presenteren nobele en natuurlijke materialen. De bakstenen gevel en antracietgrijze raamkozijnen kenmerken een eenvoudige en elegante buitenkant, terwijl het interieur de elegantie en schoonheid van de gekozen materialen en doordacht samengestelde ruimtes weerspiegelt.

U makelaar

Neem contact op met ons verkoopteam en maak een afspraak in onze verkoopruimte.


Kom gerust langs tijdens de kantooruren.

Thomas & Piron Batiment

Adres
Rue de l'Etoile du Nord 3, 1348 Louvain-la-Neuve

Telefoon
0800 20 131

E-mail

Illustratie tak

Uren van dienst – Esprit Courbevoie

Maandag10.00u tot 12.30u
Dinsdag14.00u tot 17.30u
Vrijdag14.00u tot 17.30u
Zaterdag14.00u tot 17.30u